fbpx
Image
Mijn naam is Lienke, 34 jaar, getrouwd met Jaap en moeder van drie prachtige kinderen; Jorne, Thijmen en Lotte. 

Na mijn bevalling van Jorne, de niet over rozen ging, ben ik mij gaan verdiepen in de zwangerschap en de bevalling.

Want bevallen zou toch anders moeten kunnen? Hoe meer ik mij ging verdiepen in de zwangerschap en de bevalling, hoe meer ik besefte wat er bij mij anders had kunnen gaan wanneer ik de juiste informatie had gehad.

Uiteindelijk heeft deze ervaring er voor gezorgd dat ik vol passie en met een missie zwangerschapslessen ben gaan geven.

 

 

Image
In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als (psychosomatisch) fysiotherapeut en slaapcoach bij Fysiotherapie en Trainingscentrum Zuidwolde. 

Een onwijs leuke baan, waarbij ik mensen mag begeleiden met uiteenlopende klachten. 

Ik werk vanuit een holistische visie wat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel en naar alle relevante factoren die van invloed zijn op het menselijk gedrag. 
Ik leer mensen graag in hun eigen kracht te staan. En dit wil ik jou ook heel graag leren; vol vertrouwen vanuit je eigen kracht bevallen!
Image

Zwanger zijn vond ik prachtig, zo bijzonder dat zo'n klein mensje in mij groeide. Bevallen zag ik niet tegenop, maar is bij de jongens anders verlopen dan dat ik mij voorgesteld had (de 2 jongens zijn beiden uiteindelijk via een keizersnede geboren).

Tijdens mijn derde zwangerschap voelde ik het vertrouwen om opnieuw een natuurlijke bevalling te starten. Mijn wens was dat ons dochtertje haar eigen tijd koos om op deze wereld te komen en ik wilde mijn bevalling in ieder geval graag op een natuurlijk manier beginnen.

Ik vond hulpverleners die volledig achter mijn wensen stonden en ook vol vertrouwen waren.
 

Image
Deze bevalling werd uiteindelijk een prachtige ervaring. Ik ben er heel anders ingegaan dan de andere twee keren. Dit resulteerde in een hele prachtige snelle bevalling van onze dochter. 

Ik gun iedereen een bevalling waar je positief op terug kan kijken, hoe of waar je ook bevalt en ook wanneer het anders verloopt dan je misschien zelf in gedachten had. Want ook wanneer het anders gaat dan misschien gehoopt of verwacht, ook dan kan het een prachtige ervaring zijn. 

De bevalling doe je niet over, dus zorg er voor dat jij de tools, de kennis en het vertrouwen hebt om er een positieve ervaring van te maken. 

Link naar mijn hele bevallingsverhaal: 
https://www.praktijklienke.nl/index.php/over-mij2/mijn-bevallingsverhaal
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png