fbpx

Mijn naam is Lienke, 33 jaar, getrouwd met Jaap en moeder van twee prachtige zonen Jorne en Thijmen. Op dit moment ben ik zwanger van ons derde kindje en uitgerekend in september. Samen met de bevalling van mijn 2 zonen is ook mijn passie geboren voor zwangerschap, baby's en het ouderschap. 

Moeder zijn voelt voor mij als iets oers, iets heel bijzonders en kinderen vind ik zo ontzettend fascinerend. Onze kinderen hebben ons al zoveel gebracht en geleerd. Ze leren je leven in het hier en nu en ze houden je dagelijks een spiegel voor. Dit zien en voelen maakt het ouderschap pas echt bijzonder! 

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als (psychosomatisch) fysiotherapeut en slaapcoach bij Fysiotherapie en Trainingscentrum Zuidwolde. Een onwijs leuke baan, waarbij ik mensen mag begeleiden met uiteenlopende klachten. Ik werk vanuit een holistische visie wat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel en naar alle relevante factoren die van invloed zijn op het menselijk gedrag. Ik leer mensen graag in hun eigen kracht te staan. En dit wil ik jou ook heel graag leren; vol vertrouwen vanuit je eigen kracht bevallen!

Zwanger zijn vond ik prachtig, zo bijzonder dat zo'n klein mensje in mij groeide. Bevallen zag ik niet tegenop, maar is anders verlopen dan dat ik mij voorgesteld had. Ik zou heel graag de informatie gehad hebben die ik jullie ga geven in mijn lessen. Of het dan anders was verlopen? Dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Maar dingen gaan soms anders, mindfulness heeft mij hierbij geholpen. Het heeft mij geholpen beter te accepteren, bij mijzelf en mijn emoties te blijven en meer los te laten. Ik kan vol geluk terugkijken op de eerste ontmoeting met onze kinderen, het was prachtig! En dat gun ik jullie ook! 
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png