fbpx

Mijn naam is Lienke, 34 jaar, getrouwd met Jaap en moeder van twee prachtige zonen Jorne en Thijmen en dochter Lotte.  Samen met de bevalling van mijn 2 zonen is ook mijn passie geboren voor zwangerschap, baby's en het ouderschap. Door alle ervaringen die ik heb opgedaan na de 1e twee bevallingen is mede hierdoor mijn derde bevalling een prachtige bevalling geworden, waar ik met heel veel liefde op terugkijk. Zo'n ervaring gun ik al mijn cursisten en daarom deel ik graag al mijn kennis met jullie!  

Moeder zijn voelt voor mij als iets oers, iets heel bijzonders en kinderen vind ik zo ontzettend fascinerend. Onze kinderen hebben ons al zoveel gebracht en geleerd. Ze leren je leven in het hier en nu en ze houden je dagelijks een spiegel voor. Dit zien en voelen maakt het ouderschap pas echt bijzonder! 

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als (psychosomatisch) fysiotherapeut en slaapcoach bij Fysiotherapie en Trainingscentrum Zuidwolde. Een onwijs leuke baan, waarbij ik mensen mag begeleiden met uiteenlopende klachten. Ik werk vanuit een holistische visie wat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel en naar alle relevante factoren die van invloed zijn op het menselijk gedrag. Ik leer mensen graag in hun eigen kracht te staan. En dit wil ik jou ook heel graag leren; vol vertrouwen vanuit je eigen kracht bevallen!

Zwanger zijn vond ik prachtig, zo bijzonder dat zo'n klein mensje in mij groeide. Bevallen zag ik niet tegenop, maar is bij de jongens anders verlopen dan dat ik mij voorgesteld had (de 2 jongens zijn via een keizersnede uiteindelijk geboren). Ik zou toen heel graag de informatie gehad hebben die ik jullie ga geven in mijn lessen.

Met al deze ervaringen en kennis ben ik vol vertrouwen een derde bevalling (na 2 keizersnedes) ingegaan. Ik vond een ziekenhuis die volledig achter mij stond en ook vol vertrouwen was. Een geplande keizersnee vond ik zelf geen fijn idee, ik wilde graag dat mijn kindje kwam wanneer het er zelf klaar voor was. Ik wilde de bevalling in ieder geval op een natuurlijke manier starten en dan zien hoe het zou gaan verlopen. 

Deze bevalling werd uiteindelijk een prachtige ervaring. Ik ben er heel anders ingegaan dan de andere twee keren. Dit resulteerde in een hele prachtige snelle bevalling van onze dochter.

Ik gun iedereen een bevalling waar je positief op terug kan kijken, hoe of waar je ook bevalt en ook wanneer het anders verloopt dan je misschien zelf in gedachten had. 

 

Link naar mijn bevallingsverhaal: 
https://www.praktijklienke.nl/index.php/over-mij2/mijn-bevallingsverhaal


© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png