fbpx

Onze workshops

Groeps bevallingsworkshop

Willen jullie je graag op een leuke, gezellige en praktische manier voorbereiden op de bevalling? Zeker geen gepuf, maar gewoon een gezellige en nuchtere voorbereiding op de bevalling, waarin theorie en praktische oefeningen elkaar fijn afwisselen?
Geen cursus die bestaat uit meerdere dagen, gewoon kort, maar wel met alle informatie die jullie moeten weten. Na de cursus kun je alle informatie nog eens nalezen en de oefeningen samen doornemen. 

klik hier Voor de datums van de workshops en de beschikbare plekken.

Aantal keer/ tijd beschikbaar: 1 keren/ maanden
prijs: €69
Online bevallingsworkshop

Ben jij je bewust van het belang van een goede voorbereiding op je bevalling? En ben jij opzoek naar een cursus die goed bij jou en je partner past?  Wat zou jij graag willen weten voor je bevalling? En wat zou je partner voor jouw kunnen betekenen? De online bevallingsworkshop geeft jullie heel veel informatie over de bevalling en is vooral ook heel praktisch met veel tips en technieken die erg waardevol zullen zijn tijdens jullie bevalling.

 

Aantal keer/ tijd beschikbaar: 5 keren/ maanden
prijs: €50
Online zwangerschapslessen/yoga

Niet de deur uit hoeven voor een zwangerschap les? Maar de les volgen vanuit je eigen huis, wanneer je maar wilt? En zo vaak als je maar wilt (de lessen blijven 6 maanden online staan!)

Even je eigen momentje pakken voor jezelf en je kindje in deze toch wel drukke tijden…..

Deze lessen zijn een unieke combinatie van yoga, mindfulness, hypnobirthing, theorie en ademhalingstechnieken. Elke les sluiten we af met een meditatie.

Aantal keer/ tijd beschikbaar: 6 keren/ maanden
prijs: €50

Wil je zowel de bevallingsworkshop en de zwangerschapslessen/yoga volgen?
Dit kan ook door dit pakket te kiezen. 

Je hebt na het bestellen 8 maand toegang tot de online workshops/lessen

Aantal keer/ tijd beschikbaar: 8 keren/ maanden
prijs: €90
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png