fbpx

Complete Online Zwangerschapscursus

Complete Online Zwangerschapscursus

Ben jij je bewust van het belang van een goede voorbereiding op je bevalling? En ben jij opzoek naar een cursus die goed bij jou en je partner past?  Wat zou jij graag willen weten voor je bevalling? En wat zou je partner voor jou kunnen betekenen? Deze complete online zwangerschapscursus geeft jullie heel veel informatie over de bevalling en is vooral ook heel praktisch met veel tips en technieken die erg waardevol zullen zijn tijdens jullie bevalling.

Mijn wens is om jullie op zo’n manier voor te bereiden op de bevalling dat jullie ontspannen en vol vertrouwen zullen zijn wanneer de bevalling zich aandient. Dat jullie weten wat jullie kunnen verwachten, wat er gebeurd in het lichaam, maar vooral ook wat jullie zelf kunnen doen om het proces van bevallen positief te beïnvloeden!

 

Wat leer ik jullie allemaal?

  • Na de workshop hebben jullie een duidelijk beeld van de bevalling en de verschillende fases waar je als vrouw doorheen gaat en krijgen jullie vele tips hoe je in elke fases het beste kunt ontspannen.
  • Tijdens de workshop krijgen jullie veel oefeningen en technieken uit de Rebozo en Spinning babies principe. Dit zijn fijne (massage)technieken om ontspanning, ruimte en balans te creëren in het bekkengebied, wat positief zal helpen tijdens de bevalling.
  • Na de workshop hebben jullie meer informatie hoe en op welke manier jullie zelf invloed kunnen uitoefenen op jullie eigen bevalling en hoe je keuzes maakt die bij jullie passen. Deze informatie zorgt ervoor dat je zelf regie kan houden op je eigen bevalproces.
  • Na de workshop weet jij precies hoe jij je kunt ontspannen tijdens de zwangerschap en hoe jouw ademhaling jou hierbij kan helpen. Dit zijn unieke ademhalingstechnieken welke gegarandeerd succes zullen hebben!
  • Na de workshop weet jou partner wat hij kan doen om er echt voor jou te zijn tijdens de bevalling, zodat het een bevalling wordt die jullie samen gaan doen.

Kortom een cursus waarin theorie en praktijk elkaar perfect afwisselen. Ik krijg vaak de reactie terug dat deze workshop aanleiding is geweest om meer samen te praten en na te denken over de bevalling en dat de partner echt meer besef heeft gekregen hoe belangrijk zijn/ haar taak is tijdens de bevalling. Hoe mooi is dat? Want bevallen doe je uiteindelijk echt samen!

 

 

Benodigdheden tijdens de cursus:

  • Fitness bal (ongeveer 60 cm)
  • (Rebozo)doek: dit kan prima een stevige handdoek/ sjaal zijn, of een stuk van een laken (ongeveer 2 meter bij 50 cm). Let wel op dat deze echt stevig genoeg is.
  • IJsklontjes voor de pijnoefening

 

Aantal keer/ tijd beschikbaar: 7 keren/ maanden
prijs: €69,00
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png