fbpx
Image

Cursus Bewust Zwangerschap

B
evallen gaat het beste wanneer je ontspannen bent en vol vertrouwen en dat wil ik jou leren in mijn zwangerschapslessen! Ik wil je graag helpen, zodat jij een bewuste geboorte kan ervaren. Ik gun je een bevalling waar je later goed op terug kan kijken, of dat nou in het ziekenhuis of thuis is geweest.
 

Vanuit je eigen kracht wil ik jou leren bevallen. Dat je jouw eigen lichaam durft te vertrouwen. Door samen te werken met je lichaam kun je bewuste keuzes maken in de geboorte. Een geboorte waarbij jullie zelf de regie hebben en houden.


Daarnaast creëer je met deze cursus elke week een fijn momentje voor jezelf. Een moment om bewust bij je zwangerschap stil te staan, want door alle drukte en (mogelijke) angsten vergeten we wel eens hoe mooi een zwangerschap eigenlijk is. Jij zet een nieuw leven op de wereld. Hoe mooi is dat!


Elke les krijg je nieuwe informatie rondom je zwangerschap en de bevalling. In de lessen leer je onder andere door middel van vloeiende yoga reeksen los te laten en heerlijk te ontspannen. Er wordt aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, maar er wordt ook aandacht besteed aan mogelijke angsten en hoe je om kan gaan met pijn. 

Daarnaast leer je hoe ademhaling en ontspanning met elkaar verbonden zijn. Door het juiste gebruik van de ademhaling leer je je bewust ontspannen. Dit is van belang tijdens de zwangerschap, maar zeker ook tijdens de bevalling.

Image

Vraag hieronder een proefles aan!

© praktijklienke.nl

Wheemhuus Zuidwolde

Burgemeester tonckensstraat 4

7921 KC Zuidwolde

facebook.png
instagram.png