fbpx
Image
Ben jij opzoek naar een cursus die jou op een ontspannen en positieve manier voorbereid op de bevalling?

In negen lessen neem ik jou mee de bevalling in en bereid ik je zowel mentaal als fysiek voor op de bevalling zelf. De lessen zijn een prachtige en unieke combinatie van mindfulness, yoga, hypnobirthing en ik leer jou unieke ademhalingstechnieken die echt werkzaam zijn tijdens het opvangen van de weeën. 

De lessen zullen er voor zorgen dat jij je beter kunt ontspannen en je meer lichaamsbewust wordt. Het is even een moment voor jezelf om stil te staan bij de zwangerschap en contact te maken met je kindje.  

Naast ontspanning krijg je elke les veel waardevolle informatie over de bevalling zelf. Deze informatie zal er voor zorgen dat jij weet wat te doen in elke situatie die zich voordoet tijdens de bevalling. Je leert jouw eigen wensen kennen en bewuste keuzes te maken die voor jou goed voelen. Zo houd jij regie over je eigen bevalling.
Image
Image
Image
Thema's per les

Les 1: Soorten weeën
Les 2: Placenta en de navelstreng
Les 3: Fases van de bevalling
Les 4: Omgaan met pijn
Les 5: De persfase
Les 6: Loslaten
Les 7: Hormonen
Les 8: 40 weken en dan? (inclusief inleiden)
Les 9: Kraamtijd en herstel
Image

De lessen zijn een doorlopende cursus. Er is dus altijd een mogelijkheid om in te stromen.

Lestijden

  • De les vindt plaats op donderdagavond van 18:45 uur tot +/-  20:00  uur in het Zwanger & Gezin centrum in Hoogeveen. Op dit moment is er vanwege veel aanmeldingen een 2e groep gestart om 20:15! 


Tarieven

  • Live: € 12.50 euro per les. Een proefles kost € 7.50 euro. 
  • Via zoom: €10 euro. Een proefles kost €7.50 euro.
Wil je graag eerst een proefles mee doen, voordat je besluit de cursus te volgen? Dat is geen probleem.

Besluit je na de proefles de volledige cursus te willen volgen is het fijn om direct na je proefles door te gaan, zodat je alle lessen achter elkaar hebt gevolgd. Houdt hier dus rekening mee met het plannen van je proefles.

Kun je een keer niet tijdens de cursus of ben je niet fit? Je kan de les altijd online volgen. Mis je toch een les? Dan stuur ik je deze les op, zodat je deze dezelfde week thuis kan volgen en je gewoon bij blijft. 


Meedoen kan ook online. Wat houdt dat in?

 
1. Je volgt de les op donderdagavond online, dus vanuit je eigen huis. Eke week krijg je een link naar de online les. 
Je kunt tijdens de les de camera aandoen, maar kom je liever niet in beeld dan kun je er ook voor kiezen om de camera uit te doen. 

2. Daarnaast kun je ook de lessen aanschaffen om in je eigen tijd te volgen. In totaal krijg je dan 9 lessen en nog vele extra's, als informatie over je geboorteplan, dagelijkse oefeningen en meditaties. De kosten hiervan zijn €50 euro. Je kunt deze lessen kopen in de webshop. 
 
Image
Image
Image
Image

Vraag hieronder een proefles aan!

Wanneer je mij mailt of het contactformulier hebt ingevuld kan het zijn dat mijn antwoord in jouw spam terecht komt. 
Houd deze voor de zekerheid goed in de gaten.
© praktijklienke.nl

 

facebook.png
instagram.png