Over

Over Lienke

Mijn naam is Lienke, 36 jaar, getrouwd met Jaap en moeder van drie prachtige kinderen; Jorne (2014), Thijmen (2017) en Lotte (2020). We wonen op een boerderij dichtbij Hoogeveen. Opgegroeid tussen de koeien, met de paarden om mij heen.  En nog is dat waar ik heel erg van kan genieten; het buitenleven, de tuin, de moestuin en al onze dieren. 

Ik heb mijn naaste mensen gevraagd mij te omschrijven en dit is wat ze zeggen.

Lienke is…

Enthousiast | Vrolijk | Passievol 
Gedreven | Empathisch | Nuchter | Zorgzaam

Hoe leuk is het om dit te horen van anderen!? Deze eigenschappen zal je ook zeker terug zien in mijn werk. Mensen voelen zich vaak snel veilig en op hun gemak bij mij en dat vind ik ontzettend belangrijk. In mijn dagelijks leven ben ik o.a. werkzaam als (psychosomatisch) fysiotherapeut en slaapcoach bij Fysiotherapie en Trainingscentrum Zuidwolde.  Een onwijs leuke baan, waarbij ik mensen mag begeleiden met uiteenlopende klachten.  Ik werk vanuit een holistische visie wat betekent dat ik kijk naar de mens als geheel en naar alle relevante factoren die van invloed zijn op het menselijk gedrag. 

Naast mijn baan als fysiotherapeut ben ik in 2019 gestart met mijn eigen praktijk. Ik startte met het geven van zwangerschapslessen. De ervaring van mijn 1e zwangerschap heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen hierin, want bevallen zou toch anders moeten kunnen dan deze ervaring die ik had? Hoe meer ik mij ging verdiepen in de zwangerschap en de bevalling, hoe meer ik besefte wat er bij mij anders had kunnen gaan wanneer ik de juiste informatie had gehad.

Mijn werk als (psychosomatisch) fysiotherapeut en mijn passie voor zwangerschappen en bevallen kan ik nu heel mooi combineren in het begeleiden van één op één consulten na bijvoorbeeld een nare of traumatische bevallingservaring.

Ik gun iedereen een krachtige fijne bevalling toe, maar ik weet ook dat dit niet altijd het geval is. Ook dan help ik je heel graag met een stukje verwerking van deze ervaring, zodat je ondanks deze gebeurtenis de vrouw en moeder kan zijn die je graag wilt zijn.

 

Vol vertrouwen vanuit
je eigen kracht leven!