Zwangerschapscursussen

Hoera je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een bijzondere tijd breekt er voor jullie aan. Een periode waarin ik jullie graag begeleid. Ik wil jou inspireren en informeren wat er allemaal mogelijk is tijdens jouw zwangerschap én ter voorbereiding op de bevalling. Hiermee wil ik graag het vertrouwen in jezelf, je intuïtie en je kracht vergroten. Want bevallen is overgave, is voelen wat jouw lichaam nodig is. Het wordt vaak gezegd, maar bevallen is een once in a lifetime opportunity. Een dag in je leven die je voor altijd blijft herinneren. Jouw kindje wordt geboren, maar er wordt ook een moeder (en een vader) geboren.  

“Maak van jouw bevalling een ervaring die je op de meest positieve manier nooit meer zult vergeten.
Een bron van kracht & zelfvertrouwen die je de rest van je leven meeneemt”

Wanneer je op deze pagina bent gekomen ben je opzoek naar een fijne voorbereiding op je bevalling. Misschien een cursus samen met je partner? Of een cursus waarbij je je kan verbinden met andere aanstaande moeders?  Het is belangrijk dat je je voorbereid, maar kies iets wat echt bij jou past.
Hieronder vind je mijn aanbod. Heb je vragen wat ik nog meer voor je kan betekenen? Stel ze mij gerust via de contactpagina.