Tarieven therapie tijdens de zwangerschap

Een deel van deze kosten kun je vergoed krijgen vanuit je aanvullende verzekering fysiotherapie (psychosomatische behandeling)  

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik zo de behandeltijd zelf kan bepalen. Vaak krijg je rond de 75% vergoed van de verzekering (van  een 30 minuten behandeling). Kijk hiervoor naar de voorwaarden die jouw verzekering stelt.

De eerste behandeling (intake) is altijd een uur (2 behandelingen). De duur van de daarop volgende behandelingen bepalen we samen.

Tarieven therapie na een traumatische bevallingservaring

De duur van de behandeling is afhankelijk van de behandeling die plaats vindt.  Zo is een EMDR behandeling vaak  90 minuten. De duur  van elke behandeling zullen we samen tijdens het traject bepalen.

Een deel van deze kosten kun je vergoed krijgen vanuit je aanvullende verzekering fysiotherapie (psychosomatische behandeling).  

Ik heb geen contracten met de zorgverzekeraars. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik zo zelf de behandeltijd kan bepalen. Vaak krijg je rond de 75% vergoed van de verzekering (voor een behandeling van 30 minuten). Kijk hiervoor naar de voorwaarden die jouw verzekering stelt.

Psychosomatische fysiotherapie

hieronder valt o.a ook de Epiphora methode en de BRTT/TRB sessies 

Een deel van deze kosten kun je vergoed krijgen vanuit je aanvullende verzekering (psychosomatische fysiotherapie). 

Ik heb geen contracten met de zorgverzekeraars. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik zo zelf de behandeltijd kan bepalen. Vaak krijg je rond de 75% vergoed van de verzekering (voor een behandeling van 30 minuten).  Kijk hiervoor naar de voorwaarden die jouw verzekering stelt.